luni, 16 iunie 2008

CFR - Regiotrans : 0 - 2

Cum scriam aici (ceea ce eu consider 0-1 :)) CFR continuă să-şi dea cu stângu'n dreptu'.
Ceea ce o să scriu în continuare nu e mare lucru dar eu îl consider important ca să vedem că se poate să fie bine şi la noi.

Deci, un bilet Timişoara - Reşiţa costă 3.9 ron. Dacă aştepţi rest (am dat 4 ron), primeşti o privire răutăcioasă şi un fel de hai că aşteaptă lumea la coadă. Ştiu că există ceva lege care îi obligă pe comercianţi (nu ştiu daca cfr e comerciant sau dacă la ei se aplică) să dea rest, dar cred că CFR e în afara legii, la ei nu s-a inventat restul. Buuun... cum în Voiteni toţi cei care mergem la Reşiţa trebuie să coborâm şi cum am avut de aşteptat cam 15 min să vină trenul de la Reşiţa, am numărat aşa în mare pasagerii... cred că erau vreo 100... înmulţind cu 0.1 iasă cam 10 ron de tren... înmulţind cu 10 trenuri, cred că sunt atâtea într-o tură de 8 ore, iasă 100 ron... bani din rest, fară impozit.. frumos.

De ce zic eu că e deja 0 - 2?
Păi in trenul Regiotrans de la Voiteni la Reşiţa, biletul se cumpără în tren, doamna de la care am luat bilet a avut să-mi dea rest de la 7 ron (biletul costă 6.6).

Cum am zis la început, 10bani nu-s mare lucru, dar când văd că se poate, mă văd obligat să remarc.

Aştept 0 - 3, acum mă gândesc că va fi atunci când nu va mai trebui să schimb la Voiteni, adică Timişoara - Reşiţa va fi direct, cu tren Regiotrans.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce corect poti sa fii , moldovene pentru 10 bani

alin spunea...

Ce am scris eu este real si eu cred ca nu-i corect.
Intre timp Regiotrans a facut deja 0 - 3 si stiu multi clienti multumiti.

Cat despre aprecieri legate de regiuni ale tarii, poti sa le tii pentru tine. Daca n-ai observat ca ziceam ceva despre o posibilitate de a obtine 100 ron doar din aia 10 bani, reciteste.

Sanatate!