vineri, 28 august 2009

reparație la pasajul din Calea Șagului

Cred ca de vreo 2 luni se tot lucrează la pasajul din Calea Șagului. Normal că în ritmul bine cunoscut, românesc. Adică treci de 2 - 3 ori pe zi pe acolo și pare că nu lucrează nimeni. Sunt 2-3 muncitori care plimbă sculele dintr-o parte în alta. Cam asta am văzut eu.

De câteva săptămâni tot zic că verific pe site-ul Primăriei dacă există un termen limită până la care lucrările trebuie terminate. Azi mi-am aruncat Firefoxul pe site-ul lor și rezultatul este mai jos:

Program zilnic privind modernizarea drumurilor 27.08.2009
- CONSOLIDARE PASAJ CALEA ŞAGULUI - turnare cuzineţi pila 9, pregătire turnare cuzineţi pila 11,12,curăţare trotuare. In caz de vreme nefavorabilă lucrările vor fi reprogramate.

Bun. Deci cineva știe ce ar trebui să se facă într-o anumită zi. Dar n-am gasit, am cautat 5 min, un comunicat de genul... azi x.y.2009... au început lucrările la pasaj. Termin de execuție x luni. S-ar putea sa fie.


PS: Am scris al doilea mail în care întreb dacă nu se poate să facă un newsletter cu comunicatele de pe site. Daca nici acum nu primesc răspuns, o să încerc să fac o sesizare scrisă.

Actualizare 1: Am găsit pagina cu buletinele de știri. M-am abonat. Aștept primul mail.

Actualizare 2: Azi am reușit să găsesc intervalul orar bun :). Am trecut pasajul în mai puțin de 3 min, intr-un sens. Dacă ar fi așa tot timpul, aș fi mulțumit. Ar putea să dureze și 1 an reparațiile. Dar nu este :(.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Tu pe podul ala iti plimbi bebele? Ca altfel nu imi explic de ce ai trece pe podul ala de 2-3 ori pe zi. Sau din prea mult civism, te pui sa verifici primaria?

alin spunea...

Nu-l plimb pe Victor pe pod. Merg in parc cu el.

Pe pod trec pentru a merge la cumparaturi, la Resita. Eu zic ca nu conteaza de ce trec. Atata timp cat este in lucru si te face sa intarzai, sa stai si 20-30 min ca sa treci dintr-o parte in alta eu zic ca nu-i bine.

O sa pun si cateva poze sa vezi cum se renoveaza un pasaj in Timisoara, oras de 5 stele :(.

Anonim spunea...

Pai daca te duci la cumparaturi de 2-3 ori pe zi (si asta in timp de criza), inseamna ca stai super bine cu banii. Te felicit ca reusesti.

alin spunea...

Ei na... am zis si eu ca am fost o data de 2-3 ori intr-o zi si acum ca merg zilnic.

Sunt sigur ca sunt oameni care trec de cateva ori pe zi pe acolo si sunt convins ca nu-s multumiti. Poti sa consideri ca si pentru ei incerc sa fac ceva sa se grabeasca cu reparatiile.

Daca pe tine nu te deranjeaza ca de vreo 3 luni cred e in reparatie un pasaj important din oras, asta e. Pe mine ma deranjeaza.

alin spunea...

"si acum ca merg zilnic" de fapt am vrut sa zic
"si acum tu intelegi ca merg zilnic"

Anonim spunea...

" alin spunea...

"si acum ca merg zilnic" de fapt am vrut sa zic
"si acum tu intelegi ca merg zilnic""

Eu nu mai inteleg nimic. Dar daca ar fi sa trag o concluzie as zice ca nu mergi mai mult de 2-3 ori intr-o luna pe acolo.
Oricum, te felicit pentru civismul de care dai dovada. Sper sa nu trebuiasca sa pui mana pe lopata ca sa se urgenteze lucrarile.
De cate ori am trecut eu pe acolo, in ultimul timp, nu a fost ingramadeala.