marți, 22 septembrie 2009

cum se poate câștiga un Asus Eee PC

Simplu. :).

Trebuie să scrii un articol pe blogul personal, te înscrii în concursul Bani Pe Post și apoi aștepți ca numerele norocoase de la 6 din 49 să țină cu tine :).

Mai jos sunt câteva detalii. Aici găsiți regulamentul complet.

Serviciul Bani Pe Post organizeaza un Concurs pentru bloggerii romani, avand ca premiu un laptop de ultima generatie in valoare de 1.670 lei.

Cel mai important accesoriu pentru un blogger este laptopul. Usor de transportat, usor de folosit, cu posibilitati extinse de conectare la Internet si nu in ultimul rand cu o autonomie a bateriei de mai multe ore, minilaptopul devine in cel mai scurt timp un ajutor indispensabil bloggerului de astazi. Modelul ales ca premiu pentru Concurs este Asus Eee PC 1000HA, care permite utilizatorilor să beneficieze de un calculator portabil stabil si de incredere; autonomia de 5 ore (durata reala de functionare poate varia in functie de conditiile de utilizare) si spatiul de stocare exclusiv de 10 GB Eee Storage il fac partenerul ideal de calatorii. Ecranul mare de 10.1 inch ofera o vizualizare confortabila, iar tastatura cu dimensiune de 92% din cea a unui notebook tipic face lucrul mai usor si mai relaxant. Hard disc-ul de 160 GB ofera spatiu suficient pentru stocarea documentelor si a fisierelor multimedia de care are nevoie orice blogger care se respecta, mai ales cand minilaptopul cantareste doar 1,2 kg.

Am decis sa organizam acest Concurs pentru a atrage atentia companiilor asupra blogosferei romanesti. Suntem de parere ca Web2.0 are suficienta vechime in Romania pentru a constitui o forta in domeniul informatiei din tara noastra. Bloggerul roman s-a maturizat si acum este momentul de a investi in blogosfera romaneasca. Evident, prin acest concurs vom ajuta un blogger sa-si poata scrie mai usor materialele, punandu-i la dispozitie un minilaptop de ultima generatie” este de parere Razvan Serbu, directorul general al Serviciului BPP.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daca tot vrei sa faci reclama unui produs, inventeaza tu macar textul. Nu mai da copy/paste de pe cine stie ce site-uri. Pentru asta e suficient sa pui linkul spre site-ul ala la tine pe blog.