marți, 17 noiembrie 2009

display LCD pentru laptop

Mi-am cumpărat un laptop în ianuarie 2007, Packard Bell. Vroiam tare mult să-mi iau un laptop cu procesor AMD şi cu diagonală cât mai mare ca să pot lucra pe el. Şi atunci Ultra Pro au avut o ofertă şi am cumparat în ultima zi.

Până în septembrie 2008 n-am avut nici o problemă cu el. Atunci s-a stricat ceva la tastatură şi nu mai puteam scrie nimic. După 1 lună şi o săptămână mi l-au adus repart.

Anul asta, prin aprilie a apărut o dungă albă verticală pe monitor. Nu dispărea decât când monitorul era stins, de sistemul de operare. L-am dus la 2 service-uri (Ultra Pro se închisese deja :( ), şi concluzia a fost că trebuie schimbat monitorul. E bine totuşi că n-am avut norocul acestor clienţi :(.

Am căutat, întrebat de lcd-uri dar mi se părea tare scump să dau minim 1000 ron pe monitor. De ceva vreme cu 2000 ron pot să-mi iau un laptop nou cu monitor LED dar diagonală mai mică. Am zis că mai aştept şi pentru navigat pe net merge şi aşa.

Acum 2 săptămâni s-a stricat şi jumătatea din stânga şi aşa nu mai mergea. Ofertele din care am ales au fost:
1. screentekinc.com - am găsit ceva la 100 usd dar am înţeles că mai costă încă 25 livrarea.
2. screencountry.com
3. nylaptopparts.com
4. made-in-china.com - dacă am înţeles bine trebuia să cumpăr multe lcd-uri :(.
5. mentor-market.ro
6. citgrup.ro - mi-au oferit un monitor la un preţ cam mare am zis eu.
7. ultimii şi cei de la care am cumpărat ;)... easy-it.ro, 17.1 inch, 549 ron TVA inclus. Chiar dacă pe site scrie că
"NOTA: Daca va trimitem numai ecranul fara sa vi-l montam noi conform procedurii de mai sus, platiti dvs. transportul intre 15-20 lei."
eu am plătit doar 549 ron.

Niciun comentariu: