miercuri, 30 ianuarie 2008


Întunecarea Globală


Despre încălzirea globală presupun că a auzit toată lumea. Despre Întunecarea Globală am aflat din acest film.

Părerea mea? Dacă mai are rost... noi oamenii facem destul de mult rău acestei Planete. Din păcate e destul de greu să convingi oamenii să facă un pic mai puţin rău... fiecare putem face un pic mai puţin rău... totul e să vrem!

3 comentarii:

Costin spunea...

Interesanta teoria, am avut rabdarea sa vizualizez filmul pana la final. Pot sa confirm ca exista in momentul asta in europa un curent foarte puternic pentru a diminua emisile de particule, si peste 70 de orase europene au impus deja restrictii de circulatie pt vehiculele generatoare de particule diesel, vehicule care trebuie sa se doteze cu DPF pentru a mai putea circula in orase. Motiv pentru care productia de filtre DPF o sa creasca foarte mult pentru ca cererea a inceput sa fie foarte mare, si deja producatorii de masini vor dota masinile cu DPF inainte de a le lansa pe piata. Filtrele DPF reduc emisiile de particule cu peste 95%. Deci , daca teoria este adevarata vom accelera foarte mult procesul.....

Costin

Costin spunea...

?

alin spunea...

Da. Am văzut şi eu că în centrul Berlinului pot avea acces doar maşini cu un certificat căre atestă un nivel scăzut de poluare.
Aştept ziua în care şi într-un oraş din România va apărea o astfel de restricţie.