miercuri, 3 decembrie 2008

AMILO MINI UI 3520


Fujitsu Siemens Computers anunţă lansarea unui mini laptop „de buzunar” sub denumirea de AMILO Mini. La baza acestei mici bijuterii stă conceptul „on the move”. Mini laptopul nu este doar un gadget frumos şi la moda, el se bazeaza pe o tehnologie de vârf, reuşind să încorporeze un procesor Intel de ultima generatie(Intel AtomN270), un HDD de 60GB (există şi opţiunea de 80 GB şi 120 GB din decembrie), 1GB memorie RAM, pe care rulează sistemul de operare Microsoft Windows XP Home Edition, totul în doar 23.2 X 17.5 cm.

Deşi monitorul poate părea mic (este totuşi un mini laptop ;) ) la 8.9’’ permite afişarea unei rezoluţii de 1024x600. Pentru connectivitate avem WLAN integrat, suport UMTS funcţional printr-un slot expres card, suport pentru adaptor 3G USB şi Bluetooth. Adică tot ce îţi trebuie pentru a fi online în orice locaţie. Iar cu camera de 1.3 megapixeli poţi face uşor o video conferinţă.

Pe lângă aplicaţiile gen office (eu folosesc OpenOffice) se poate instala şi Java/NetBeans astfel că, în cazul meu pot, să-l folosesc şi pentru lucru atunci când nu sunt la birou.

Preţ bun: 1599,9 ron.

4 comentarii:

Anonim spunea...

sunt un profan in acest domeniu dar m-ar interesa o astfel de jucarie pentru ca-mi foloseste.Vreau sa stiu daca cu el poti sa scrii documente si sa scrii si sa citesti CD-uri. Multumesc !

alin spunea...

despre documente pot sa zic ca daca programul poate fi instalat pe Windows® XP Home Edition, atunci puteti sa le scrieti.
Cu CD-ul cred ca nu va v-a fi util :(. Adica din ceea ce am citit eu despre produs cred ca nu are cd-writer nici macar reader. Eventual un DVD-writer extern.

Anonim spunea...

am eu , fujitsu siemens ui3520 ,e o porcarie acest ecran de 1024x600 nu incap paginele de internet si nici majoritatea aplicatiilor nu le veti vedea in partea de jos a ecranului adica cei 180 pixeli nu se vad, exact diferenta pana la 780. rusine celor de fujitsu ca scot astfel de porcarii

alin spunea...

Va inteleg supărarea, dar totuși înainte de a cumpara laptopul nu ați văzut ce caracteristici are?

Problema cu rezoluția e una cât se poate de mediatizată, știută la astfel de minilaptopuri. Eu cred că ar trebui să fiți un pic mai atent când cumpărați.