miercuri, 21 ianuarie 2009

Portable Steamer H2O

Ieri mi-a venit acest produs, descrierea lui o găsiţi aici.

Câteva lucruri care nu sunt chiar aşa cum se spune pe site:

1. "Pentru a folosi Portable Steamer umple containerul cu apa, asteapta cateva secunde pana ce apa se incalzeste apoi apasa manerul aparatului pentru a elibera jetul de aburi."
Cel câteva secunde sunt minute bune la început (eu zic că intre 3 şi 5 min), apoi 1-2 min. Se pune apa şi are un beculeţ care se stinge când aparatul e pregătit pentru pulverizare. Asta cu câteva minute este şi în instrucţiunile pe care le-am primit.

2. Am încercat să curăţ oglinda, chiuveta, cada şi toaleta. La chiuvetă şi cadă n-am observat mare lucru (ştiu că-s vai de ele de murdare :) .. dar totuşi). Am încercat să dau şi cu o cârpă, burete. Tot nu mi s-a părut că scoate mizeria. La toaletă şi oglindă erau ceva diferenţe. După ce se usucă oglinda arată chiar bine, fără urme.

3. Tot zic în instrucţiuni că să nu dai pe oameni, plante etc că e temperatura mare. Aşa e, e mare dar trebuie să aştepţi minute bune pentru asta. Un exemplu: pe oglindă am dat de 3-5 ori în sus şi în jos şi beculeţul s-a aprins, am pus mâna aproape de abur şi era călduţ. Deci pentru a curăţa oglinda şi chiuveta, de fapt pentru a da cu abur cald pe ele eu zic că-ţi trebuie minim 10 min. Din punctul asta de vedere m-am plictisit tot aşteptând.

Mai am 9 zile să mă decid dacă-l păstrez. Probabil că o să-l păstrez că mă gândesc că am dat 155 ron pe el şi 23 ron pe transport. Dacă-l mai şi returnez mai dau încă 23 şi probabil banii îmi vin după o lună.

Pentru cine vrea să-l testeze, îl pot oferi.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc pentru explicatii! Tocmai eram convinsa ca am nevoie de acest PORTABLE STEAMER H2O... Avand in spate o „experienta” considerabila in cumparaturile pe internet, sunt absolut convinsa ca ai dreptate. De fapt,TOT CE AM CUMPARAT DE LA TOPSHOP a fost INUTILIZABIL...Eu i-as desfiinta pe excrocii astia, pentru ca isi bat joc de oameni cu asemenea produse care sunt departe de reclamele si caracteristicile pe care le afiseaza... Stiu ca mai exista un produs similar ca utilitate, se numeste BIO CLEANER. Nu stiu daca si acela are un efect corespunzator reclamei, insa. In orice caz, NU VA LUATI ROTO DUSTER - curatatorul de praf, pe baza de baterii! E o farsa... Bateriile se termina imediat (Duracell power plus!) si nu au puterea sa invarta pamatuful acela,in asa fel incat frecarea sa atraga praful. Nu face altceva decat sa-l imprastie... M-am lecuit de Top Shop, definitiv. In schimb, tot ce am cumparat de la Quelle a corespuns descrierii si marimilor, iar electrocasnicele sunt de mare ajutor. Deh...nemtii nu se dezmint! Din pacate, noi traim in Romania minciunilor si excrocilor...

alin spunea...

După experienta Steamer nu mai am speranta ca bio cleaner ar putea face mai mult. Poate peste o vreme :).

Multumesc de sfat legat de ROTO DUSTER. Sotia mea a luat 2 bucati de material microfibra si sunt tare bune la sters praful. Le recomand si costa pana in 10 ron una.

Multumesc si de recomandarile pentru Quelle. Pana acum n-am apucat sa comand de la ei dar pentru ca primesc regulat mail cu oferte de la ei, o sa incerc. Hainele imi fac cu ochiul. ;). Ceva ce nu-mi place e ca nu se spune unde sunt facute produsele respective. Eu incerc sa sustin economia romaneasca cat pot si m-ar ajuta sa aleg un produs.

Numai bine.