luni, 19 octombrie 2009

4 zile la Paris, pentru 2 persoane!RFI România, filiala postului public francez Radio France Internationale, organizează un concurs al cărui premiu este un weekend prelungit (26-29 noiembrie) la Paris pentru 2 persoane.

Cum pentru a câștiga, primul pas este să participi, iată în continuare ce trebuie să faci.
Asculți de luni pâna vineri RFI, intre 07:00 și 18:00, și după ce auzi cuvântul cheie al zilei scrii un mail la concurs [at] rfi.ro în care menționezi cuvântul cheie, ziua în care a fost difuzat, numele și prenumele și un număr de telefon. Concursul se desfășoară în perioada 19 octombrie - 13 noiembrie. Desemnarea câștigătorului se va face în 16 noiembrie.

La concurs se poate participa și descoperind cuvintele cheie pe site-ul rfi.ro. Cuvintele cheie vor fi boldate (dar nu toate cuvintele boldate sunt cuvinte cheie!) și vor avea un link către o pagină de confirmare. Cuvintele descoperite pe site pot fi trimise și direct din secțiunea de concurs.

Nu există limitare pentru numărul de mailuri pe care îl poate trimite un singur participant, dar nu se acceptă mai multe mailuri de la același participant cu același cuvânt cheie. Fiecare mail trebuie să conțină un cuvint cheie diferit, care să fi fost difuzat la radio sau publicat pe site în ziua respectivă.

Concursul va avea, în afară de marele premiu weekendul la Paris, și 2 premii speciale fiecare în valoare de 249 RON (un mp3 player 4 Gb Sony).

Regulamentul complet al concursului se gaseste aici.

RFI România poate fi ascultat pe frecvențele proprii în București 93.5 FM, Iași 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM și Chișinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.

BAFTA!!!


Niciun comentariu: